Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 Monitorul Oficial a publicat în această săptămână actul normativ reglementat de Guvern, în şedinţa din 4 februarie, privind desfăşurarea recensământului populaţiei şi locuinţelor în anul 2021.

 Potrivit ordonanţei de urgenţă, recensământul are ca obiectiv producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socio-economice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele. În termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a OUG se constituie Comisia centrală pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor.

 Recensământul se desfăşoară etapizat în perioada iulie – noiembrie 2021. Momentul de referinţă al recensământului este ziua de 1 mai 2021, prevede OUG.

 În județul Bacău trăiesc puțin peste 616.000 persoane, conform rezultatelor oficiale ale recensământului 2011-2012. Populația stabilă s-a diminuat considerabil față de recensământul din 2002, județul pierzând peste 90.000 de locuitori. Municipiul de reședința reprezintă, în continuare, cea mai mare localitate din județ, cu 144.000 locuitori, față de 175.000 cât contabiliza municipiul Bacău la recensământul de acum 10 ani.

Sursa foto: regiuneamoldova.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here