Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 Toată panica aceasta creată în jurul deciziei pripite de a evacua elevii caministi din Colegiul „N. V. Karpen”, pentru a caza în carantină suspecții de coronavirus putea fi evitată! Primăria municipiului Bacău are la dispoziție, în patrimoniul său, cel puțin o clădire care putea fi folosita imediat pentru a crea acest centru de cazare, a declarat viceprimarul Dragoș Stefan.

Deși am avut în subordine Direcția Patrimoniu, primarul Cosmin Necula nu m-a întrebat nici un moment, nici pe mine, nici pe altcineva dacă avem la dispoziție un astfel de spațiu care să se presteze urgenței acesteia.

Fostul cămin al Colegiului Letea STĂ GOL, de doi ani de zile. Cu o minimă curățenie și reparații, ar fi disponibil pentru 60 DE PERSOANE, cu toalete și posibilitatea de a servi masa.

Este o clădire goală, disponibilă IMEDIAT.

S-ar fi evitat panica părinților, evacuarea unui colegiu întreg, cursurile suspendate și tot scandalul pornit aseară.

„Fac un apel la calm, pentru că doar așa putem găsi soluții normale, bune pe termen lung, fără să afectam viata atâtor oameni. În plus, Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publica au emis un set de recomandări pertinente care pot ajuta populația pentru a se apăra mai bine de acest virus”, a mai precizat viceprimarul Daniel Dragoș Ștefan.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here