Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Proprietarii de câini de rasă comună din municipiul Bacău sunt încurajați să apeleze la sprijinul Adăpostului Canin pentru a-și steriliza, gratuit, animalele. O nouă campanie de sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân, prima din acest an, are loc la adăpostul canin pe 27 martie. Acțiunea este organizată de Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Fără Stăpân din cadrul Primăriei Municipiului Bacău cu sprijin financiar din partea unei organizației nonguvernamentale din Germania.

Pot beneficia de sterilizarea gratuită a câinilor lor, efectuată de către echipa de medici a Serviciului, proprietarii care figurează în cartea de identitate cu domiciliul în municipiul Bacău și sunt deținători de câini care nu sunt de rasă”, a spus Dinu Păncescu, șef  Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Fără Stăpîn Bacău.

Programările se fac sunând la numărul de telefon 0234.524024. În 2019, în cadrul campaniilor derulate de Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Fără Stăpîn au fost sterilizați 125 de câini.

Foto: Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Fără Stăpân Bacău

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here