Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

După ce 30 de ani au împărțit în perioada alegerilor făină și ulei, acum, membrii Partidului Social Democrat spun că nu e frumos acest lucru. Adică nu le place concurența.

Aproape 20.000 de pensionari din municipiul Bacău vor primi pachete minime de subzistență de la Primăria Bacău la propunerea primarului Cosmin Necula.

Deputatul Lucian Șova și președintele PSD Bacău au postat un clip video, în care condamna acțiunile primarului Cosmin Necula, care a fost crescut  chiar în acest spirit. Iată ce spun acum, liderii PSD Bacau:

“În aceste zile trăim o criză MEDICALĂ, nu alimentară. Primăria Bacău urmărește să doneze făina, zahăr și ulei pensionarilor.

Noi credem că nu sacoșele primăriei, cu zahăr și ulei, ne apără de pandemie, ci măștile și echipamentele de protecție, de care cei aflați în prima linie, medicii, au nevoie ca de aer. Coronavirusul nu se combate cu pomeni electorale: ce poți face cu făina primăriei când ai temperatură 40 de grade?

Primăria trebuie să se ocupe, în primul rând, de populația activă. Sunt mii de băcăuani care astăzi nu mai merg la muncă, pentru că angajatorii sunt forțați să oprească activitatea.Trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a-i proteja pe cei ale căror salarii vor dispărea sau vor scădea drastic. Au copii de crescut și rate de plătit. Nu pomenile primăriei luptă cu pandemia, ci populația activă ce trebuie protejată.Propunerea noastră este de a identifica populația vârstnică vulnerabilă din municipiul Bacău și de a oferi tuturor acestor vârstnici vouchere, astfel încât fiecare să-și rezolve propriile probleme și necesități.PSD Bacău cere primarului să conducă acest oraș, nu cu pomeni la sacoșă, ci cu măsuri concrete dedicate celor care trebuie să aibă un serviciu pentru a-și crește copiii și a da înainte”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here