Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul Județean de Jandarmi Bacău, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău, Punctul Poliției de Frontieră Aeroport Bacău, precum și alte structuri M.A.I.), se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot. 

Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare. 

Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții. 

Astfel, peste 1.200 de efective, dintre care 638 de poliţişti, 300 de jandarmi, 222 de reprezentanţi I.S.U. și de la celelalte structuri teritoriale ale M.A.I vor asigura paza şi protecţia a 637 de secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Bacău…mai mult

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here