Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În contextul creșterii numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban a anunțat ieri, după videoconferința cu prefecții din toată țara, o serie de RESTRICȚII la intrarea pe teritoriul României al cetățenilor care vin din țări cu grad ridicat de risc de infectare.

„După analizele efectuate de INSP şi de specialiştii din cadrul Ministerului Sănătăţii şi DSU, se vede clar că riscul cel mai mare de infectare a fost în cadrul evenimentelor: nunţi, botezuri şi alte tipuri de evenimente. În care nu s-au respectat măsurile de protecţie, numărul maxim de persoane şi alte reguli care ar fi trebuit respectate.

Al doilea factor de risc l-a constituit transportul, transportul public, atât cel urban şi mai ales cel intrajudeţean, interjudeţean şi transportul spre platforme industriale, de acasă la locul de muncă şi de la locul de muncă spre casă. Am solicitat intensificarea controalelor privitoare la respectarea regulilor. De asemenea, luarea de decizii foarte clare…mai mult

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here