Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa, a inaugurat, astăzi, baza sa din Bacău. Datorită alocării aeronavelor moderne Airbus A320, Wizz Air oferă acum 13 rute spre șase țări din Bacău. Pentru a sărbătorii lansarea noii baze, compania a creat astăzi o ofertă constând în 5.000 de bilete pentru doar 39 RON/8,99 EUR** pe zboruri selectate din și spre Bacău, călătoria urmând să aibă loc până pe 27 martie 2021. Bilete pot fi achiziționate online, pe wizzair.comsau prin aplicația pentru mobil.

Baza Wizz Air din Bacău va asigura conexiuni prin 13 rute în rețeaua extinsă a companiei: Torino, Veneția Marco Polo, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania, Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool, Memmingen/Munchen West, Billund, Bruxelles Charleroi.

Pasagerii care călătoresc din Bacău vor beneficia de tarifele reduse ale Wizz Air și de avioanele de ultimă generație pentru o călătorie confortabilă și sigură. Deschiderea bazei din Bacău creează peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei aeriene și mult mai multe locuri de muncă în industriile asociate. Continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here