Preoții din Parohia ”Buna Vestire” din Bacău alături de enoriași s-au rugat pentru cei pieriți în tragicul eveniment care a avut loc la spitalul din Piatra Neamț.

”Am înălțat rugăciuni pentru toți cei decedați în cumplitul incendiu de la Spitalul Suport Covid Piatra Neamț. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”

La rândul lor, enoriașii prezenți la slujbă au avut de transmis, pe lângă rugăciuni, și câteva gânduri.

Genoveva Cristea: ”Dumnezeu să le primească sufletele, să le ierte păcatele și să mângâie familiile îndurerate! Sa ne rugăm și pentru dr Cătălin care și a primejduit viața, apărând o pe cea a pacienților, și celorlalți răniți sănătate grabnică!”

Dobranis Florentina ”Tată ceresc, mântuitorul nostru ajută sufletele rănite a celor ce suferă dupa tragedia de la Piatra Neamț ,vindecale ranile ușurează durerea iar celor decedați dumnezeu să-i odihnească în pace in loc curat și luminat alături de îngeri,rudelor întărirea capacității de trece peste durerea pricinuită. Amin”

Verginica Dumitru: ”Dumnezeu să-i întărească și ocrotească pe cei sănătoși și pe cei plecați dintre noi așează i Doamne în ceruri acolo unde nu este nici durere, nici întristare și nici suspin ci viața fără de sfârșit !Amin !”

citeste in continuare aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here