Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2005 privind protecția mediului, autoritățile administrației publice locale sunt obligate să asigure în spațiul intravilan al localităților o suprafață de spațiu verde de minim 26 metri pătrați/ locuitor o cerință foarte greu de realizat în cele mai multe cazuri.

Pentru monitorizarea acestui aspect comunitar, Legea nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul orașelor, obligă autoritățile administrației publice locale să realizeze un Registru local al spațiilor verzi care se actualizează ori de câte ori intervin modificări. La acest capitol, Bacăul a rămas dator.

”Din prima zi în primărie am demarat acțiunile necesare respectării obligației de publicare a registrului spațiilor verzi. Sunt 13 ani de la apariția legii 24 din 2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților și 9 ani de când Primăria trebuia sa publice registrul. De abia astazi obligația publicării registrului spațiilor verzi este îndeplinită.” – Lucian Daniel Stanciu Viziteu – primarul Bacăului…..continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here