Ana Maria Ferentz, de pe uliţele copilăriei sale, din localitatea Săscut, judeţul Băcau, pe podiumurile de modă, mereu în paginile revistelor mondene, ca fotomodel și cântăreașă, iar de 9 ani trăiește viața în ”stil american.” Când era mică, se ascundea printre găini, se căţăra în copaci şi mergea cu caprele la păscut. Vremurile au trecut, iar fetiţa care mai ieri ducea caprele la păscut, azi a terminat un master la Los Angeles şi are o mulţime de planuri de viitor, care mai de care mai ambiţioase. Frumoasa cântăreaţă din Sascut are o viață ”plină” de surprize plăcute. E prietenă bună cu nepotul lui Michael Jackson, care o ajută să se dezvolte profesional în fiecare zi.

”Poate m-am maturizat în sfârşit şi vreau mai mult decât pe cineva care arată bine.” –a spus Ana Maria Ferentz pe o rețea de socializare.  

A votat pentru prima dată în SUA

Vedeta locuieşte în Los Angeles, alături de căţelul ei, Supai, şi şi-ar dori ca într-o zi să îşi poată aduce şi familia alături, mai precis pe mama şi pe fratele ei. În America,  Ferentz predă canto, merge la concertele organizate în diverse oraşe pentru comunităţile de români şi călătoreşte mult, dar  şi compune piese pentru ea. De doi ani, a devenit cetăţean american, drept urmare artista a votat acum pentru preliminarii la preşedinţie, pentru prima dată de când locuieşte în SUA. Ana Maria Ferentz are un hobby secret, despre care poți afla aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here