La Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși au ajuns aparatura și echipamentele medicale puse la dispoziție de Departamentul pentru Situații de Urgență. Conform dispoziției nr 4647899 din 09.12.2020 , unității sanitare i-au fost repartizate un număr de 4 ventilatoare mecanice, 1 ventilator de transport, două monitoare de funcții vitale și 12 injectomate.  Aceasta este cea mai mare investiție în aparatură și echipamente medicale de care beneficiază unitatea sanitară în anul 2020.

Repartizarea aparaturii și echipamentelor a fost făcută în urma solicitării conducerii Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.Primăria / Consiliul Local Buhuși va sprijini spitalul pentru achiziția rampelor de gaze medicale și a compresoarelor de aer medical.

„Acesta este primul pas în înființarea structurii TI (Terapie Intensivă), care va duce la gestionarea eficientă a cazurilor COVID 19. Astfel, pacienții din Buhuși și din localitățile învecinate nu vor mai fi transferați la alte unități sanitare…..continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here