Sorin Brașoveanu e singurul candidat pentru postul de administrator al instituției conduse de psd-ului – Ionel Arsene, coleg de partid cu Brașoveanu. 7 ianuarie a fost data limită de depunere a dosarelor. Pe 18 ianuarie, Sorin Brașoveanu urmează să susțină proba scrisă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 ianuarie 2021, ora 16.30 – data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 ianuarie 2021, ora 11.00 – proba scrisă;

Între președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și Sorin Brașoveanu, fost președinte CJ Bacău există o relație strânsă de colaborare. Cei doi au avut mai multe întâlniri strategice de lucru pentru crearea unor parteneriate și îmbunătățirea drumurilor care leagă cele două județe. În urma unei astfel de întâlniri, Ionel arsene declara: „Alături de omologul meu de la Bacău, Sorin Brașoveanu, am avut o întâlnire de lucru în care am discutat, în principal, despre reabilitarea și îmbunătățirea infrastructurii din mediul rural, iar odată cu ea situația economică și socială a zonei rurale, în special în privința standardelor de muncă, a condițiilor de viață. Unul din punctele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț vizează dezvoltarea locală durabilă în județul nostru și am convingerea că prin realizarea acestui proiect vom reuși să atingem acest obiectiv.

Pentru a ocupa postul de administrator public, Sorin Brașoveanu a avut de îndeplinit următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;
  • b) cunoaște limba română, scris și vorbit;
  • c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale….continuarea aici
Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here