Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Mii de locuitori de pe Valea Trotușului rămân fără apă potabilă după ce Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) a anunțat că în data de 18.01.2020 echipele S.C. CRAB S.A. au constatat o defecțiune la conducta de aducțiune apă potabilă Dărmănești – Târgu Ocna – Onești (ramura Sud), în zona cartierului Poieni din orașul Târgu Ocna.

De sistarea furnizării apei potabile vor fi afectaţi consumatorii: RAJA S.A. – pentru Municipiul Onești, comuna Caşin, comună Târgu Trotuş (Târgu Trotuș, Viișoara, Tuta), Chimcomplex Borzești, comuna Pârgăreşti, comună Dofteana, Oraşul Târgu Ocna și SNAP Târgu Ocna.

„Pentru a oferi timp consumatorilor noștri să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada efectuării lucrărilor de reparații, întreruperea alimentării cu apă a aducțiunii se va face în dată de 20.01.2020, începând cu ora 08:00.

Durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametrii normali de debit și presiune, este de maxim 24 ore, respectiv:…continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here