Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Unul dintre cei mai iubiți preoți suceveni, Alexandru Argatu, de la Mănăstirea Boroaia, a murit într-un accident de mașină pe 11 august 2020, care a avut loc în satul Onișcani, comuna Filipești, județul Bacău.

Preotul Alexandru Argatu din Boroaia a murit la vârsta de 75 de ani. Autoturismul în care se afla părintele Argatu a lovit un stâlp și s-a răsturnat într-un lan de porumb. La fața locului au ajuns cadrele de la ISU Bacău, dar preotul era decedat. Pe locul în care preotul s-a răsturnat cu mașina ”a apărut” un monument – Troiță – închinată părintelui Argatu.

Monumentul uremează să fie sființit în perioada următoare. În ceea ce privește amenajarea lui, localnicii îl privesc ca pe un loc de pelerinaj, de care satul avea mare nevoie.

”Din păcate, în Onișcani au avut loc forte multe accidente în care oameni nevinovați și-au pierdut viețile. Așa s-a întâmplat și cu părintele. Sperăm că această troiță să ne apere pe toți cei din Onișcani, da și pe șoferii care trec prin sat.” – ne-a spus doamna Elena.

Părintele Alexandru Argatu s-a născut …..continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here