Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Mai multe primării din țară s-au pus pe cei care aruncă gunoaie pe domeniul public, iar Garda de Mediu nu i-a iertat. În București, a fost confiscată o mășină folosită pentru transport ilegal de deșeuri provenite din construcții, iar în Brăila, un căruțaș a rămas fără atelaj după ce a fost prins că a aruncat la marginea orașului tot felul de resturi. A primit și cea mai dură sancțiune- 30.000 de lei.

Autoritățile din Bacău ne informează că în anul 2020. comisarii din cadrul au realizat un număr total de 858 controale, din care 179 controale la obiective planificate si 679 controale neplanificate, înregistrându-se un procent de realizare a planului de control/comisar de 108 %.

Controalele efectuate au fost în proporție de 74 % în domeniul controlului poluării și 26 % în domeniul biodiversității. Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate un număr de 105 sancțiuni contravenționale, din care 52 avertismente si 53 amenzi, cu o valoare totală aplicată de 1.312.000 lei. Din numărul de 53 amenzi, 41 au fost achitate în termen, 9 contestate, 3 transmise la administrația financiară pentru executare silită. Amenda medie aplicata a fost de 24754 lei. Au fost aplicate și……continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here