Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Viceprimarul municipiului Bacău, Cristian Ghingheș, a anunțat luni, printr-un comunicat pe pagina de Facebook, faptul că s-a dispus Direcției Salubrizare Agrement Parcuri din cadrul Primăriei Bacău întocmirea de liste cu toate terenurile private insalubre. Acțiunea se va desfășura prin intermediul șefilor de sectoare și are ca scop somarea proprietarilor, prin Poliția Locală, de a-și igieniza de urgență proprietățile.

”Dacă proprietarii nu se conformează, se vor alege cu amenzi de mii de lei”, a declarat viceprimarul Bacăului, Cristian Ghingheș. Potrivit acestuia, sunt multe terenuri private insalubre, lăsate de izbeliște de ani în municipiul Bacău. ”Unele dintre obligațiile proprietarilor sunt acelea de a-și îngriji imobilul și de a-l amenaja astfel încât să nu devină un focar de infecție în mijlocul orașului”, a declarat Ghingheș.

Luni, în urma sesizărilor mai multor cetățeni, Direcția Salubrizare Agrement Parcuri a igienizat zona din spatele Parcului Cancicov – spațiu public  care, a precizat viceprimarul Bacăului, urmează să fie reamenajat….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here