Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Adrian Preda, vicecampionul european de juniori (2018 și 2019) și medaliatul cu bronz la ”europenele” de tineret 2020 a sărbătorit într-n mod special frumoasa vârstă de 18 ani. Cum altfel, decât cu o bucățică de ciocolată și o porție suplimentară de antrenament, după cum ne dezvăluie Relu Auraș, din cantonamnetul din Ungaria.

Majoratul este o sărbătoare specială pentru majoritatea adolecenților. Nu și pentru boxeri, cel puțin pentru aceia care și-au impus ca obiectiv o medalie olimpică, așa cum este cazul lui Adrian Preda. În cantonamentul din Ungaria, unde se pregătește cu lotul național de tineret pentru participarea la Campionatul Mondial care începe pe 10 aprilie, sportivul și-a permis ”luxul” de a-și servi colegii cu câte o bucățică de ciocolată, deși toți știu că asta îi va costa o porție de antrenament în plus :))

Vasile Cîtea – președintele Federației Române de Box i-a transmis un mesaj special

”Știu ce înseammnă să treci prin evenimente majore din viață în timp ce muncești din greu în cantonamente. Felicitări, Adrian, pentru tot ce ai realizat până acum și pentru tot ce poți obține în boxul de performanță de acum înainte! Mulți ani sănătoși!”

La împlinirea celor 18 ani, dorința lui Adrian Preda e ”mare” : ”Să-mi cânte imnul la Olimpiada din 2024”….continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here