Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Ionel Palăr, fost deputat PNL de Bacău, se numără printre cele patru propuneri de noi membri în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Cele patru nume sunt propuse de PNL, USR PLUS, Guvern şi preşedintele României. Cu cei patru membri noi, coaliţia de guvernare va obţine majoritatea în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), instituţie condusă acum de Monica Gubernat, un om din sfera Partidului Social Democrat, potrivit adevarul.ro.

 În prezent, CNA are doar 7 membri din 11, iar din data de 8 februarie şedinţele CNA nu se mai pot desfăşura. Gabriel Tufeanu, propus de Guvern în 2014, şi-a încheiat mandatul în decembrie 2020, Radu Călin Cristea, propus de Guvern în 2014, a murit în octombrie 2020, Radu Herjeu, propus de Camera Deputaţilor în 2014 (de PSD), mandat încheiat pe 8 februarie, Dorina Rusu, propusă de Administraţia Prezidenţială, mandat încheiat pe 8 februarie, explică situaţia celor patru posturi vacante jurnaliştii de la Europa Liberă.

Conform acestora, favoriţi pentru a ocupa cele patru posturi sunt Mircea Toma, susţinut de USR-PLUS, Dorina Rusu, susţinută de preşedintele Klaus Iohannis şi Ionel Palăr şi Valentin Jucan, propuşi de PNL. Mircea Toma este preşedintele Active Watch…continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here