Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

900 de locuri de muncă sunt disponibile pentru recoltarea de fructe în Spania, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bacău.  

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea HuelYa, localitatea Almonte- Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Descriere loc de muncă: se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Cerințe: femei (600 persoane) și 150 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpşuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Nu se solicită o limbă străină.

Salariu: plata se face pe card. Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Beneficii și alte condiții: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile…continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here