Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Actorul Eduard Burghelea este noul director interimar al Teatrului Municipal Bacovia, după expirarea contractului de management al Elizei Noemi Judeu. Astfel, la doar 27 de ani, Eduard Burghelea devine cel mai tânăr director de teatru din România. Anunțul a fost făcut astăzi, 8 aprilie, de primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Edilul a precizat că tinerețea îmbogățită de studii postuniversitare în domeniu, faptul că este de câțiva ani un membru al echipei „Municipalului” băcăuan, cursurile de management cultural și preocuparea sa pentru mulidisciplinaritate și pentru apropierea tinerilor de cultură, inclusiv a tinerilor din medii sociale defavorizate, sunt atuurile care l-au convins să-i acorde credit pentru următoarele patru luni lui Eduard Burghelea.

„Știu că pandemia face dificilă misiunea sa, dar am încredere nu doar în CV-ul său, ci și în energia lui.În plan cultural am aceleași așteptări ca ale oricărui spectator băcăuan: să ne bucurăm de reușitele actorilor în piese de teatru de referință….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here