Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Din acest an, în municipiul Bacău, anual, vor fi intabulate gratuit peste 600 de imobile, a anunțat viceprimarul Liviu Miroșeanu. Astfel, băcăuanii vor putea să-și intabuleze gratuit locuința, prin Programul național de cadastru şi carte funciară.

„Au fost ani de zile în care municipiul Bacău a fost neeligibil pentru cadastrare gratuită, dar am reuşit să deblocăm situaţia.M-am întâlnit cu doamna Mona Aronescu, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bacău, și am depus ultimele documente necesare, astfel încât municipiul Bacău să acceseze finanțarea acordată prin Programul național de cadastru şi carte funciară derulat de Agenția Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară”, mai precizează viceprimarul Bacăului.

Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF) are ca obiectiv înregistrarea sistematică a imobilelor în 2.337 UAT- uri situate în mediul urban și rural. PNCCF a fost instituit în scopul: înregistrării gratuite a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară și eliberării certificatelor pentru înscrierea în cartea funciară a posesorilor ca proprietari şi, după caz, a dezbaterilor succesorale….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here