Băcăuanii sunt invitați să facă parte din Comisia de Circulație, constituită pentru rezolvarea problemelor de trafic și de transport din municipiul Bacău.

Prevăzută în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) încă din 2017, această comisie a fost înființată în scopul îmbunătățirii calității deciziei referitoare la reglementările și intervențiile care vizează circulația auto, pietonală, a bicicliștilor, transportul persoanelor, parcarea și transportul mărfurilor, inclusiv din punct de vedere al influenței implicațiilor unor dezvoltări imobiliare și construcții propuse asupra traficului în raport cu trama stradală existentă, precizează comunicatul Primăriei Bacău.

Pe lângă reprezentanții primăriei, ai poliției, ai operatorului de transport public local și ai arhitecților, din comisie va face parte și un reprezentant al societății civile locale cu activitate relevantă în domeniul mobilității urbane.

„Astfel, facem apel către organizațiile și grupurile de inițiativă interesate și preocupate de subiectul mobilității urbane să propună reprezentanți pentru Comisia de circulație. O puteți face pe adresa secretariatprimar@primariabacau.ro, atașând CV-ul persoanei propuse și o scrisoare de intenție, până joi, 22 aprilie 2021, ora 14:00”, mai menționează comunicatul.

În vederea îndeplinirii atribuțiilor, Comisia de Circulație se va întruni cel puțin o dată pe lună sau ori de cate ori este nevoie, la convocarea președintelui comisiei….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here