Astăzi, luni, 19 aprilie, a fost semnat Protocolul de predare către Compania Națională de Investiții a amplasamentului fostului stadion Textila, în vederea realizării unui complex sportiv nou, anunță Vasile Zaharia, primarul orașului Buhuși pe pagina de socializare. Demersurile pentru această investiție de aproximativ 1,6 milioane de euro au început în iunie 2019.

La începutul acestui an, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat indicatorii tehnico-economici, iar astăzi s-a procedat la predarea amplasamentului. Investiția va fi realizată în totalitate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

„Am răspuns mereu prompt tuturor solicitărilor CNI privind documentele necesare ajungerii în acest punct (avize de principiu de la furnizorii de utilități, aviz de la Directia Judeteana pentru Cultura Bacau, aviz de la Agenția Protecția Mediului, studiu topografic, studiu geotehnic, Certificat de Urbanism ș.a)”, precizează primarul Vasile Zaharia.

Baza sportivă de la Buhuși va avea următoarele facilități:…continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here