Se poate! Campionii ”se fabrică” în Bacău

Școala luptelor-greco-romane s-a mutat în Bacău, la Centrul Olimpic, sub ochii antrenorului – Cătălin Matache. Cei mai buni luptători U 23 s-au pregătit împreună cu cei mai tari luptători din Republica Moldova, într-un cadru special. Astfel, sala de lupte a devenit neîncăpătoare, un fapt lăudabil în această perioadă.

”Cod Roșu în Sala de Lupte”

Saltele au răsunat, timp de zece zile, iar un iubitor al sportului a strigat: ”Avem COD ROȘU!”  De fapt, e o bucurie că sportul începe să se reîntoarcă la ”normal”, iar Bacăul dă startul unei noi ere a luptelor greco-romane din România.

O adevărată școală de campioni la luptele greco-romane, în Bacău

60 de sportivi români și moldoveni s-au antrenat ca frații pentru că cei mai buni dintre ei vor merge în Europa, la Campionatul European de lupte greco-romane U 23, care va debuta la Skopje (Macedonia).  Două antrenamnete pe zi, în câte patru serii, sub ochii campionului la lupte greco-romane, Cătălin Matache, sufletul Centrului Olimpic din Bacău, care a reușit să învingă ”pandemia” prin sport, respectând toate măsurile impuse de autorități.

”Nimic nu este imposbil, dacă pui suflet și te zbați. La noi se lucrează și suntem mulți”, Cătălin Matache, coordonatorul Centrului Olimpic din Bacău

Stagiul comun a fost posibil și datorită sprijinului primit din partea directorului de la Sport Club Municipal Bacău, Ion Șarban, și al lui Radu Ababei, de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău. Astfel, Bacăul trăiește și oferă oportunități pentru sportivi.

E esențial e ca școala de lupte a Bacăului, care vorbește prin rezultatele obținute pe plan național și internațional, să fie sprijinită pentru a deveni școala de lupte a României…continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here