Un gospodar din comuna Ungureni s-a dus pe izlaz să-și ia calul acasă, dar ”ia-l de unde nu mai e.” A pus mâna pe telefon și a sunat în dreapta și-n stanga pentru a-și chema rudele și prietenii să-l ajute să-și găsească calul.

Unde-s mulți, hoții nu au scăpare

La scurt timp după ce s-au organizat, buhocenii au zărit doi tineri care se grăbeau să ducă calul la vânzare în comuna Buhoci. S-au pus pe urma lor, iar unul dintre ei a căzut în mâna proprietarului, o dată cu el și calul.

”Norocul hoților a fost Poliția. Altfel bătaia lor ar fi fost televizată”

După ce au pus pe unul dintre cei doi hoți, prin zonă a trecut o patrulă de sigurantă publică din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, iar proprietarul calului le-a spus toată povestea.

”Patrula a fost interpelată de un bărbat de 43 ani, din localitate care a sesizat faptul că, în urmă cu scurt timp a identificat în flagrant doi tineri care i-ar fi furat o cabalină şi ar fi reuşit împreună cu mai multe rude să-l prindă pe unul dintre bănuiţi şi să-şi recupereze animalul”, informează inspectorul principal Cătălina Păduraru – IPJ Bacău

Hoții au 14, respectiv 22 de ani și sunt din vecinătate

”Ambii sunt din comuna Ungureni și s-ar fi deplasat către un iaz unde cunoşteau că sunt priponite mai multe cabaline, iar acestea nu sunt supravegheate corespunzător. După ce s-au asigurat că în zonă nu sunt prezente alte persoane, cei doi ar fi tăiat cu un …continuarea aici

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here