Șase persoane au fost reținute și au ajuns după gratii, fiind bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni ilicite cu substanțe cu efecte psihoactive. Asta, în urma a nouă percheziții domiciliare efectuate marți, 8 iunie, de către polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău.             

În urma celor nouă percheziții efectuate, polițiștii au ridicat droguri de risc, de mare risc şi substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare, 2 pistoale cu aer comprimat deţinute ilegal, telefoane mobile, laptopuri, 27.730 de lei, 1.410 euro, 380 de lire și 100 de dolari americani.

Opt persoane au fost conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, 6 dintre ele fiind reținute pentru 24 de ore. Cei în cauză sunt bănuiţii că ar fi distribuit către persoane din municipiul Bacău și din localitățile învecinate droguri de mare risc şi produse cu efect psihoactiv….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here