Într-un interval de doar o jumătate de oră, doi polițiști locali din Bacău au reușit să salveze două animale rătăcite: o pisică ce se aciuase în compartimentul motor al unei mașini și un iepuraș abandonat care alerga bezmetic în trafic.     

Aventura celor doi agenți a început marți, 8 iunie, în jurul orelor 16.00, când o persoană a sunat la telefonul cetățeanului (0234/986) și a anunțat că animalul său de companie, o pisică, a intrat în compartimentul motor al unui autovehicul parcat pe Bulevardul Unirii. În urma intervenției, polițiștii locali au recuperat pisica ușor speriată și au predat-o în condiții bune proprietarului.

„Acesta nu a fost singurul eveniment deosebit al celor doi agenți ai Poliției Locale, la jumătate de ora de la misiunea de salvare a patrupedului, tot pe Bulevardul Unirii, în timpul patrulării, polițiștii locali au avut surpriza de a observa un iepuraș pierdut sau abandonat, în mijlocul traficului. Animăluțul cu urechi lungi a fost ridicat de polițiștii locali și dat în custodia unui crescător de animale până la identificarea proprietarului”, precizează comunicatul Poliției Locale Bacău….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here