Într-un interval de o săptămână, doi băcăuani care și-au pierdut portofelele au reușit să și le recupereze cu sprijinul unor oameni cu spirit civic. Ultimul caz s-a petrecut joi, 10 iunie a.c., în jurul orei 16.00, când o persoană cu simț civic a predat polițiștilor locali aflați în zona centrală un portofel cu bani, carduri și documente.

În urma verificărilor efectuate și a documentelor găsite în portofel, polițiștii locali au constatat că acesta aparține unui bărbat în vârstă de 74 ani, cu domiciliul în municipiul Bacău. Având în vedere vârsta înaintată, agenții s-au deplasat la domiciliul acestuia, unde au predat soției titularului portofelul și bunurile aflate în el, precizează comunicatul Poliției Locale Bacău.

Un caz similar s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orelor 16.40, când tot un cetățean de bună credință a predat polițiștilor locali aflați în zona Pieței Centrale, un portofel cu acte, carduri și suma de 1.122 lei.

În urma verificărilor efectuate și a demersurilor întreprinse a fost identificată persoana care a pierdut portofelul ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Săucești, județul Bacău….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here