Se anunță aglomerație în trafic în acest sfârșit de săptămână în municipiul Bacău și pe anumite trasee din județ, unde se desfășoară competiția ciclistă „Turul Colinelor”.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, informează că asigură măsurile de ordine la ediția din acest an a „Turului Colinelor” Bacău, manifestare ce are loc în zilele de 12 și 13 iunie a.c. și are în componență 2 etape:
1. Sâmbătă, 12 iunie – cursa contratimp, pe circuitul amenajat în centrul municipiului Bacău, pe următoarele străzi : b-dul Nicolae Bălcescu – Calea Mărășești – Erou Gheorghe Rusu – Luminii.
2. Duminică, 13 iunie – proba de fond de 100 km. Startul festiv va avea loc din centrul municipiului Bacău la ora 10.00, pe traseul Bacău  – Buhoci – Parincea – Găiceana – Dealu Morii – Vultureni – Stănișești – Motoșeni – Mănăstirea Răchitoasa.

Jandarmii din Gruparea Mobilă Bacău vor fi prezenți pe traseele stabilite pentru desfășurarea celor două etape ale evenimentului sportiv, precum și în zonele adiacente acestora, pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor prezente în spațiul public….continuare

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here